Polityka prywatności

Data: 30.08.2009 | Autor: Marcin Godlewski | (0) Komentarzy

Właściciel zobowiązuje się do
respektowania prywatności osób odwiedzających strony internetowe
ProPartner.pl i zarejestrowanych użytkowników sieci programów
partnerskich ProPartner.

Zobowiązujemy się w szczególności do:

  • gromadzenia Twoich danych osobowych tylko za Twoją wiedzą
  • nie udostępniania danych osobowych podmiotom trzecim
    (wyjątkiem jest sytuacja, w której imię, nazwisko i adres
    e-mail zarejestrowanego Partnera są przekazywane do dyspozycji
    Sprzedawców – właścicieli programów partnerskich, w których dany Partner uczestniczy)
  • umożliwienia wglądu w Twoje dane osobowe i ich edycji
  • natychmiastowego zaprzestania gromadzenia i wykorzystywania Twoich danych osobowych w przypadku, gdy wyrazisz takie życzenie
  • ścisłego przestrzegania Ustawy z dnia 29.08.1997 o ochronie danych
    osobowych ze zm. oraz Ustawy z dn. 18.07.2002 o świadczeniu usług drogą elektroniczną

Informacje o odwiedzających i użytkownikach gromadzimy w następujący sposób:

  • Formularze rejestracyjne
    W momencie wyrażenia przez Ciebie chęci skorzystania z usług, jakie oferuje ProPartner,
    możesz zostać poproszony o wypełnienie formularza rejestracyjnego, który umożliwi nam
    świadczenie usługi. Przysługuje Ci prawo do wglądu i edycji podanych przez siebie danych
    osobowych. Możesz w każdej chwili zażądać wykreślenia Twoich danych z naszej bazy, co jest
    równoznaczne z zaprzestaniem świadczenia usług. Dokładne informacje o procedurze postępowania
    w takim przypadku zawierają Regulamin i Umowy, dostępne dla zarejestrowanych Partnerów i Sprzedawców.
  • Pliki cookies
    Wykorzystujemy pliki cookies, czyli niewielkie pliki z informacjami zapisywane przez Twoją
    przeglądarkę na dysku twardym Twojego komputera. Dzięki plikom cookies możliwe jest
    poprawne korzystanie z Twojego konta w ProPartnerze. Korzystamy z nich również dla
    celów statystycznych (mierząc popularność naszych stron i typowe zachowania użytkowników).
  • Numery IP
    Wykorzystujemy numery IP odwiedzających i użytkowników wyłącznie do celów administracyjnych i statystycznych.
  • Adresy e-mail
    Wykorzystujemy adresy e-mail zarejestrowanych użytkowników w celu wysyłania im komunikatów i
    powiadomień związanych ze świadczonymi przez nas usługami. Jeśli zamówisz newsletter
    ProPartnera, Twój adres e-mail będzie wykorzystywany wyłącznie do wysyłki newslettera
    z informacjami o ProPartnerze i tematach pokrewnych. Jeśli prowadzisz z nami korespondencję
    e-mailową, Twój korespondencyjny adres e-mail będzie wykorzystywany wyłącznie do kontaktu
    w sprawach, których korespondencja ta dotyczy. Nigdy nie udostępniamy Twojego adresu e-mail
    podmiotom trzecim.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej polityce prywatności.
Zarejestrowanych użytkowników i prenumeratorów newslettera będziemy na bieżąco informować
o ewentualnych zmianach.

ProPartner nie bierze odpowiedzialności za działania podmiotów trzecich, które
współpracują z ProPartnerem na mocy odpowiednich umów (Sprzedawcy, Partnerzy),
jak również tych, na których stronach internetowych znajdują się jakiekolwiek
odsyłacze lub odniesienia do ProPartnera.


Zostaw Komentarz


Proszę pozostawić te dwa pola tak jak są:

© 2005 - 2017 ProPartner.pl